Miért került sor a stúdióváltásra? Beszéljük át!

Kicsit megosztott a rajongók véleménye a 3 szezonnal kapcsolatban, sokan úgy látják, hogy a WIT stúdió kifulladt, ezt azzal is igyekeznek magyarázni, hogy eléggé megkopott a minőség, koránt sem az a gyönyörűen illusztrált és részletes a karakterek megjelenése, mint az előző évadokban.

Voltaképp valahol itt kezdett el szárnyra kapni az a pletyka, hogy a WIT stúdió gondozásában nem kerül publikálásra új évad. Azt mindenképp jó tudni, hogy hiába népszerű és sikeres az anime adaptáció, de a WIT egy apró animációs stúdió rengeteg munkával, mindenki túlhajszolt és fáradt.

Ami a 4 évadot illeti, egy rajongó találkozott Tetsurō Arakival egy Hiroyuki Sawano koncerten, Araki a sorozat rendezője több kérdést is kapott, ebből 2 lett kiemelve. Nyilván azt az ominózus kérdést tették fel neki, ami minden anime rajongót izgat. Tetsurō azt felelte igen, de akkor arra már nem tudott válaszolni, hogy a WIT animációs stúdió marad a 4 évadra, vagy más stúdió veszi át a helyét.

Mindeközben megjelent egy stúdió a láthatáron, A MAPPA ami bár korábban is létezett, de mostanában szinte szárnyal egyik pillanattól a másikra az egyik legnagyobb stúdióvá váltak, több mint 200 alkalmazottal és operatív részleggel.

A WIT sajnos nem tudott már akkora anyagi és emberi erőforrást biztosítani amennyit az utolsó szezon megkövetel, így logikusabb volt egy nagyobb stúdiót választani az adaptáció méltó lezárására.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük