A szerkesztő

A nevem Lumiere, de általában Luminak szoktak becézni a barátaim. Ezt a nevet még nagyon régen kedveltem meg mert a jelentése fény. Az animéket már óvodás korom óta nézem, tisztán emlékszem amikor még a pokémon volt a menő és mindenki, igen köztük én is kinn játszottam az udvaron harcoltatva a kis tazóimat a fiúkkal. Később az Animax csatornán ismerkedtem meg a legtöbb olyan animével amit a mai napig talán a legnagyobb kedvencemnek tartok. Kedvenceim közé tartozik az örökké legendás Naruto sorozat is és talán az egyik leggyönyörűbben megrajzolt manga sorozat a Vampire Knight aminek az artbookja és a kötetei ott díszelegnek gondosan elzárva a szekrényemben.

A sorozat először nem érdekelt, lehet a nagy hypenak is köze lehetett hozzá, de úgy nem vonzott semmi, nem is volt kedvem hozzálátni egy sorozathoz sem. A sors valamiért mindig azt akarta, hogy nézzem meg. Történt is egy ominózus esemény a kedvenc online játékomban a Terában (amivel egyébként már 5 éve játszom folyamatosan) hiszen a játék kiadója közreműködött a sorozat népszerűsítésében, ha jól emlékszem a 3 évadot reklámozták. A játékba bekerült pár kosztüm, akkor lettem igazából figyelmes először aztán az egyik barátom nálam vendégeskedett és említette, hogy ez egy nagyon jó sorozat, nem csak animések nézik, így aztán úgy voltam vele, hogy üsse kavics nézzünk bele és a többi pedig már történelem.

Hogy miért pont az Attack On Titan?

Ezt a sorozatot tartom az egyik nagy kedvencemnek, még úgy is, hogy úgy nagy átlagban nem vagyok egy nagy animés. Mind a zene mind a karakterek teljesen elvarázsoltak és a komplex története is. Én mindenképp ajánlom figyelmetekbe, garantáltan nem marad se körmöd, se hajad a végére!