Az oldal története

A honlap ötlete 2018 szeptemberében kezdett megfogalmazódni bennem, akkor kezdtem el ismerkedni a mangával az anime után. Rendszeresen követtem a magyar facebook oldalakat, de mivel a képi (meme) anyagokon kívül hírértékkel nem igazán tudtak szolgálni, így lassan le is iratkoztam azokról az oldalakról. Október 9-én létrehoztam a saját facebookos honlapom az Attack On Titan Infot, először bátortalan voltam és elkeseredett, de végül nem adtam fel a csekély látogatottság és kedvelés ellenére sem, hisz minden kezdet nehéz nem? 

Természetesen itt nem álltam meg, ugyanígy szeptemberben kezdett körvonalazódni egy nyilvános oldal ötlete, fel is vettem a rackhost.hu munkatársaival a kapcsolatot akik végül segítettek hozzájutni a kívánt domain címekhez. Először nagyon nem akartam, hogy egy aldomain alatt fusson az oldal, de hosszas gondolkozás után mégis amellett döntöttem, hogy a G-portálon telepedek le. Saját tárhelyet nem szerettem volna igényelni hiszen ez mégiscsak egy hobbi, bőven elégnek gondolom a 3 domain megvételét. 

Mint általában a legtöbb önálló és nonprofit oldalon, itt is voltak problémák, hiszen volt egy időszak amikor a wordpress alatt akartam egy külsős tárhely szolgáltatónál elkezdeni az oldalam, mivel a Flaunt nem bizonyult megbízhatónak, és hirdetéseket is el kellett volna helyeznem az oldalon így végül megtorpantam.

A honlap egy korábbi kinézete wordpress alapon jómagam a Sin21 Desings és Drea jóvoltából.

Egészen 2019 nyaráig nem is foglalkoztam a dologgal csak frissítgettem a facebookos oldalt, ahol már kialakult egy apró közösség. Időközben eldöntöttem, hogy a honlap tényleg saját tárhelyen legyen így dobtam a g-portál ötletét.

A honlap célja az Attack On Titan (Shingeki no Kyojin) népszerűsítése, hogy az minél több emberhez eljuthasson. Szeretnék egy olyan weboldalt létrehozni ahol részletesen olvashatsz a mangáról és az animéről is. Mindemellett szeretném, hogy a weblap által kapcsolatot létesíthessenek a téma iránt rajongók, ezáltal létrehozva egy remek közösséget.