Fejezet betekintő | 125. fejezet (Spoiler)

Ha új hónap akkor új fejezet és ha új fejezet akkor az fejezetbetekintést jelent ami már elég régóta nem volt. Ez csak annak tudható be, hogy szinte fénysebességgel jelentek meg a nyers spoiler oldalak és utána egyből az egész fejezet, így semmi értelme nem volt…

Figyelem ez a bejegyzés spoilert tartalmazhat így ha nem szereted előre megtudni az eseményeket akkor kerüld el ezt a posztot!

Nagyon izgalmasak voltak a korábbi fejezetek így ez most sem lesz másképp hiszen egy rég nem látott karakterünk már magához is tér és elkezdi majd a saját magánakcióját, azt csiripelték a madarak, hogy valójában mindvégig tudta mi történik körülötte, de mégis megmaradt a saját kis “börtönében”.

Örömhír, végre láthatjuk a két jó barátot Hanget és Levit akivel elég jól elbánt a karma, hiszen Zeke semmivel sem törődve fel*******a, szegény most lábadozik, és az egész arca szinte le van takarva kötszerrel, de Leviről beszélünk, ez az állapot se fogja megakadályozni…

Detta a magyar fordítással kapcsolatban azt írta, hogy meglátja hogy lesz ideje, hiszen vizsgája lesz, így megkérnék mindenkit, hogy legyen belátó!

Ahogy megjelenik a fejezet úgy posztolok én is nektek, legyetek résen és nézzetek vissza sörűbben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük