Fejezet betekintő | 126. fejezet (Spoiler)

Az új 126. fejezet szó szerint berobbant hozzánk aminek láttán én nagyon boldog vagyok, hiszen így van miről beszélni nemde?

Mielőtt belekezdenék a spoilerekbe szeretném elmondani, hogy az a megtiszteltetés érte az oldalt, hogy immáron magyar fejezeteket is olvashattok nálunk online!

A magyar fejezeteket szokásosan a saját online manga olvasónkban éritek el. A magyar anyag teljes egészében DarkWhite és a mangabirodalom.nhely.hu tulajdonát képezi, de innentől én is beszállok a manga tisztításába és fordításába.

Most, hogy ezt átbeszéltük ugorjunk is vissza az új fejezetre, ami már egyébként teljes egészében kinn van, így nem tudok sok újdonsággal szolgálni annak aki már olvasta, de azért elecsetelem, hogy mi várható.

Spoiler: Hangenak hála Levi életben maradt, de az arcán maradt sebek nem fognak egykönnyen begyógyulni szerencsétlennek.. A városban teljes a káosz, Armin összezavarodik, oda akarja magát vetni egy titánnak, de Connie ezt megakadályozza.. Armin és Connie valamint a többiek találkoznak Annie-val akinek Hitch segített boldogulni a kiolvadása után.. Eközben Onyankopon és Yelena veszélybe kerül, de Pieck közbeavatkozik így megmenekülnek végül.. A fejezet végén láthatjuk Reinert és a többieket akik összefognak, hogy megmentsék a világot..

Mellékeltem pár képet is nektek, de ne feledjétek mind Spoiler, így csak óvatosan!

  

Az angol fejezetet igyekszem még a napokban felrakni, de a magyar fordításra legalább 1-2 hetet azért várnotok kell az egyéb elfoglaltságok miatt, nem vagyok profi így lassan, de biztosan megcsinálom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük