Korábbi külsők

Itt találjátok az oldal eddig elkészült kinézeteit, azonban mivel nem ezt tartom a szerkesztés legfontosabb ismérvének, inkább a tartalomra helyezem a hangsúlyt. Természetesen minden külsővel igyekszem egy jól átlátható és letisztult képet visszaadni, hogy ezáltal könnyebben menjen a tájékozódás és hamarabb megtaláljátok ami érdekel!

#0: test layout
A külsőn dolgozott: Carol, Drea, Lumiere és Brielle

Leírás: Az oldal tárhelyéhez kénytelen voltam összedobni egy alap sablont, amivel aztán jelentkezhettem a flauntnál. A wordpress alapot Carolnak köszönhetem, aki nagyon tehetséges és szép reszponzív külsőket készít a nagyközönségnek. Az oldal további kódolásában már Dreával dolgoztam együtt, így aztán sikerült összehozunk a képen is látható külsőt. A galéria kinézetét Briellenek köszönhetem, hatalmas rajongója vagyok a munkáinak így nem volt kérdés, hogy az ő sablonját használjam fel. 

#1: open layout
A külsőn dolgozott: Carol és Lumiere

Leírás: Íme az oldal első hivatalos dizájnja, amelynek wordpress témáját ismét Carolnak köszönhetem. A galéria külső megegyezik a wordpress kinézetével, így nagyjából könnyű eligazodni rajta.