Támogasd az oldalt

Bár a honlap szerkesztését nem merném idegen kézben tudni mégis szívesen várom a lelkes rajongókat a honlap fejlesztésében. Vegyük is át miben is tudnátok minket támogatni és segíteni.

Reklámozd az oldalt

Szeretnénk létrehozni egy remek közösséget, de ehhez Ti olvasók is kelleni fogtok, így ha meg vagytok elégedve a munkánkkal és szeretnétek, hogy az másokhoz is eljusson, akkor mutassátok meg a barátaitoknak is!

Ha van weboldalad és úgy gondolod szívesen reklámoznál minket akkor az alábbi buttonokat használva megteheted azt:

 

Honlapunkat követheted facebookon is, ott első kézből értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Igyekszünk minden hírt, képet a lehető leghamarabb eljuttatni hozzátok. A megosztásokat külön köszönjük!

Dolgozzunk együtt!

Bár szeretek egyedül dolgozni, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogadok el segítséget, így ha esetleg szeretnél segíteni egy-egy cikk megírásában akkor keress fel bátran, írj egy e-mailt az alábbi címre: lumieresites@gmail.com

A tartalom mellett várok minden író és művészpalántát, cosplay fotókat, interjú fordításokat egyszóval mindent ami a Shingeki no Kyojinnal kapcsolatos! Illetve ha hiányolnál valamit az oldalról, vagy van ötleted egy-egy cikkhez, akkor azt is szívesen várom e-mailben!

Nagy segítségnek venném, ha bármiféle hibát vagy pontatlan cikket észlelsz az oldalon, akkor jeleznéd felém.