Totális bukta: Nem lesz magyar szinkron…

Júliusban még izgatottan számoltunk be nektek arról, hogy a Tanaka stúdió bejelentette az új projektjük amiről egy előzetest is megosztottak a kíváncsi rajongókkal.

Honlapunk szívügyeként tekint minden hasonló kezdeményezésre, így amint értesültünk arról, hogy leszinkronizálják az animét, nem teketóriáztunk, egyből felvettük a kapcsolatot a stúdióval. Az a kezdeményezésük, hogy sikeresen visszahozzák a szinkronos animéket kis hazánk TV képernyőire egy szép dolog, de a szerzői jogok nélküli munka és a rajongói finanszírozás hiányában, hatalmas bukta lett a vége..

Nagyobb volt a füstje mint a lángja?

Bizonyára, hiszen a vesztét érezve a stúdió hamar lehúzta a rolót. Bár azt írták a közösségi oldalukon, hogy egy választott részt azért leszinkronizálnak mi mégis úgy gondoljuk nincs értelme akár 1 epizódot is levetíteni. Hogy miért? Tartsuk tiszteletben a produkciót és ne szennyezzük be egyetlen 1 db epizóddal, mert az nagyon kevés és összezavarhatja a rajongókat is. 

Bár csapatunk nagyon csalódott az egész miatt, de természetesen megosztja veletek a leszinkronizált részt, már ha az valaha elkészül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük